skip to Main Content

Muziekfotografie en bandfotografie

Of u nu een huiskamerconcert geeft, optreedt in een café of als DJ voor een ware mensenmassa staat te draaien: ik vang uw muziekuitvoering in beeld – mét gevoel voor actie, sfeer en memorabele momenten. Ik help u ervoor te zorgen dat uw optreden precies zo (of beter…) wordt vastgelegd als het op uw publiek overkwam.

Festivalfotografie

Bands, DJ’s en acts die zich in het zweet werken. Opvallende bezoekers en groepen mensen die een fantastische tijd hebben. Medewerkers en beveiligers die ervoor zorgen dat iedereen het naar hun zin heeft. Maar vooral heel veel sfeer. Festivals bieden oneindig veel mogelijkheden voor fotografie. Ik leg alle facetten van uw festival voor u vast, zodat u de foto’s direct kunt plaatsen op uw website of social media kanalen. Daarnaast zorg ik voor foto’s die u nog jaren lang kunt en wilt gebruiken.

Evenementfotografie in Noord-Holland

Ik heb veel ervaring met evenementfotografie. Of de focus nu ligt op sfeer, bezoekers, eigen personeel, optredende acts of een combinatie van al deze dingen: ik breng uw evenement exact zo in beeld, zoals we dat van tevoren hebben afgesproken.

Back To Top